Ove vas godine na Rujanfestu očekuju vrhunski restorani iz regije

Foto: Press

MANJE od mjesec dana dijeli nas do početka najveće regionalne gastro zabavne manifestacije - Rujanfesta.

Šesto po redu izdanje predstavlja brojne novitete a jedno od njih je Sarajevska kuća. U deset dana od 13. – 22. rujna 2013. na prostoru kod trgovačkog centra Westgate očekuju nas vrhunska glazbena gostovanja ali i bogatstvo gastro ponude iz cijele Hrvatske i regije koja će biti prezentirana u brojnim gastro kućama.

Slavonska kuća godinama je hit među zagrebačkom publikom i uz odlične okuse koji nas vode u srce Slavonije na njenoj pozornici očekuje nas i odlična glazba renomiranih tamburaških sastava.

Ove godine novost je Sarajevska kuća. Osim tradicionalnih okusa naših susjeda, svaku nas večer očekuju i brojna glazbena ali i zabavna iznenađenja vesele sarajevske ekipe.

Dašak mora i prava mediteranska atmosfera svakodnevno će pružati Dalmatinska kuća uz prave, domaće specijalitete jadranske obale.

Ove godine prvi će se put predstaviti Zagorska i Lovačka kuća, a u ugodnom ambijentu ovih restorana moći ćete uživati u vrsnim delicijama zagorskog podneblja te divljači.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus vozit će s četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tijekom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala.

Karte za sve koncerte ovogodišnjeg Rujanfesta moći će se kupiti na blagajni Rujanfesta po cijeni od simboličnih 20 kn. Karte za koncert Severine mogu se osigurati u pretprodaji po cijeni od 40 kn u sustavu Eventima.

Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.