Ovo je plakat s dojenjem koji je zgrozio stanovnike Los Angelesa

Foto: Instagram

JUMBO plakat kojim se reklamira internetska stranica za spajanje starijih žena i mlađih muškaraca, CougarLife.com, uklonjen je nakon što je proglašen preprovokativnim.

Na njemu se može vidjeti žena koja doji dijete, a ono kao da misli: "Jeste li ljubomorni?". Osim toga, pikseliziran je dio fotografije na kojem se usta djeteta spajaju s bradavicom, kao da se naglašava da je u pitanju "sadržaj za odrasle", piše Huffington Post. Stanovnici su se pobunili oko sadržaja, ali i oko lokacije na kojoj je plakat postavljen: preblizu Farmers Marketu, na kojem često borave i djeca: "Ne postoji razlog da uklonimo plakat. Farmers Market ustvari je savršeno mjesto za njega. Ne postoji ništa prirodnije od dojenja. Također, ljude možda smeta poruka o starijim ženama koje izlaze s mlađim muškarcima, ali u današnje je vrijeme meni je to šokantno", izjavila je glasnogovornica stranice, Marlo Jordan. Ona je dodala i da plakat pokušava dati do znanja da je dojenje, baš kao i veza između starije žene i mlađeg muškarca, nešto sasvim prirodno.

Uklanjanje plakata nije imalo veze s gradom, već su članovi zajednice to zatražili izravno od komunalnog poduzeća koje ga je postavilo. 



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.