Ovo je vjerojatno najljigavija prosidba koju ćete ikad vidjeti

Screenshot: YouTube

PRIJE nekoliko dana na YouTubeu je objavljen video (u trajanju od 27 minuta) u kojem je prikazan proces zaručivanja stanovitog Justina i Emily.

A svjetski mediji redom su se obrušili na viđeno, nazivajući snimku najgorom (ili "trešerskim" rječnikom najboljom) prosidbom koja se ikad pojavila na internetu (a bome ih ima). Kao prvi problem navodi se dužina: "video je otprilike 25 minuta predug", piše news.com.au.

Ali, to nisu ni približno svi "problemi". Naime, glumac i redatelj Justin Baldoni svojoj je djevojci Emily Foxler priredio niz iznenađenja za ovu prigodu, počevši od biranja romantične lokacije - restoran u kojem su bili na prvom spoju. Naravno, atmosfera je uključivala prigušeno svjetlo i svijeće. A jednom kad se ona smjestila krenula je maratonska prosidba. Preko video-zida. Bio je duhovit: otvarao je usta uz N'Sync i Boyz II Men i onda Abbu. I to još nije bio kraj: potom je uslijedio flash mob (sa specijalnim efektima), trailer pa dirljive snimke iz kućne radinosti, ali najgore je tek tad došlo na red. Prije nego što je kleknuo Justin je pustio snimku s groba Emilyna pokojnog oca gdje ga "traži" blagoslov za prosidbu.

Ako imate vremena (i uspijete izdržati) pogledajte sami.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.