Pod još nerazjašnjenim okolnostima preminula Peaches Geldof

Foto: JLP/Instagram

PEACHES GELDOF, 25-godišnja kći Boba Geldofa i Paule Yates pronađena je mrtva u svom domu u Wrothamu.

Glasnogovornik policije iz Kenta izjavio je kako je smrt "iznenadna" i "neobjašnjena", a policija je tijelo pronašla u ponedjeljak poslijepodne nakon poziva zabrinutih susjeda.

Peaches Geldof rođena je 1989. kao Peaches Honeyblossom Geldof, a sa samo 15 godina pojavila se na sceni započevši pisati kolumnu za časopis Elle.

Sa 16 godina napustila je dom i počela raditi za Telegraph i The Guardian. Radila je kao model i još prošlog tjedna pojavila se na modnoj reviji u Londonu.

U razgovoru za Elle, 2012. izjavila je da se teško miri sa smrću majke koja je umrla još 2000. od predoziranja. 

"Sjećam se kad mi je umrla majka i još uvijek o tome teško govorim. Jednostavno sam to blokirala i već idući dan otišla u školu", rekla je tada.

U posljednjem tweetu koji objavila u nedjelju objavila je fotografiju svoje majke i sebe kad je još bila beba.

Peaches je bila u braku s glazbenikom Thomasom Cohenom, a imali su dva sina, Astala (20 mjeseci) i Phaedra (10 mjeseci).

"Peaches je umrla. Ono što osjećamo puno je više od boli. Bila je divlja, najsmješnija, najpametnija i najluđa. Kako predivno dijete. Kako je moguće da je više nikad nećemo vidjeti? Kako to podnijeti?", rekao je njezin otac Bob Geldof.

"Moji sinovi i ja obožavali smo Peaches. Odgajat ću ih tako da svoju majku zauvijek nose u srcima. Voljet ću je zauvijek", izjavio je Thomas Cohen.

Podsjetimo, nakon što su na internetu 2010. osvanule njezine golišave fotografije, pisalo se i o ovisnosti o heroinu, ali njezin je menadžer napise demantirao i potvrdio da se na fotografijama uistinu nalazi Peaches Geldof.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.