Pročitajte pismo 13-godišnjaka rokerima iz Sonic Youtha: "Gori ste od Rebecce Black"


 

ANONIMNI 13-godišnjak odlučio je putem pisma iznijeti svoje negativno mišljenje o grupi Sonic Youth. U pismu tvrdi kako su grozan bend, štoviše gori i od Rebecce Black. Grupa je pismo objavila na svojoj Facebook stranici uz kratki komentar "Naši fanovi pišu", a mi pismo prenosimo u cijelosti:

"Biti ću sto posto iskren s vama. Imam 13 godina. Imam mali bend. Mi smo toliko bolji od vas. Iskreno. Vi ste najgori bend koji sam vidio u cijelom životu. Gori ste od Rebecce Black. Basist stalno svira jedan akord. Gitaristi sviraju neuštimane gitare i... zapravo ni ne sviraju akorde. Nije moglo zvučati gore ni da ste htjeli. Sve mi zapravo zvuči kao šala. Bubnjar je u redu. Ali iskreno, vokalist je potpuno izvan melodije. Oh, i da, grupu The Black Keys čini dvoje ljudi pa su bolji od vas. Od: Mene, i uglavnom svih ostalih koji su naletjeli na vašu glazbu".


Grupa Sonic Youth osnovana je 1981. godine u New Yorku, a tijekom karijere objavili su čak 22 studijska albuma. Njihov zvuk se opisuje kao alternativni/ noise/ eksperimentalni/ indie/ post-punk rock.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.