Slavna djeca pobožnih roditelja: Alice Cooper ide na mise, Wyclef Jean s ocem nije pričao

ONI SU često provokativni, ekscesni i temperamenti. Glazbene zvijezde današnjice intrigiraju svojim ponašanjem, no neki od njih zaista to ponašanje nisu naslijedili od roditelja. Naime, AOL Music sastavio je listu glazbenika čiji su roditelji pastori. Neka imena mogla bi vas poprilično iznenaditi.

1) Alice Cooper - Na pozornici je ekscesni roker čiji su nastupi i vizualno jako zanimljivi. Dok Cooper šokira, njegov otac je pastor u crkva Isusa Krista. Cooper je u jednom intervjuu priznao da je vjernik te ide na mise. "Ja sam kršćanin i neću kriti ono u što vjerujem. Mogu biti i rock zvijezda i kršćanin i Alice Cooper".

2) Jessica Simpson - Joe Simpson radio je kao mladi pastor u baptističkoj crkvi, no kad su se njegove kćerke Jessica i Ashley odlučile baviti glazbom, odustao je i postao njihov menadžer.

3) Aretha Franklin - Za karijeru ove velike glazbenice vjerojatno se uvelike možemo zahvaliti njezinom ocu, velečasnom C.L. Franklinu, koji joj je dao da pjeva u baptističkoj crkvi, u kojoj je služio svoju službu.

4) Kings of Leon
- Članovi benda, braća Caleb, Nathan i Jared odrasli su uz oca Ivana. Obitelj je putovala diljem Amerike s njim, jer je često služio mise u različitim gradovima.

5) Katy Perry
- Iako su njezini spotovi seksi i provokativni, Perry je odrasla u jako konzervativnoj sredini. Njezin otac, pastor Keith, odgajao je svoju djecu jako strogo, a Katy je čak započela karijeru kao pjevačica kršćanskih pjesama.

6) The Jonas Brothers
- Dečki često pričaju o svom ocu, a on ih je odgojio u strogom kršćanskom duhu. Tako su momci sa seksom odlučili počekati do braka. Na sve ih je nagovorio njihov otac Kevin.

7) Diggy
- Joseph "Run" Simmons uzeo je krajem osamdesetih malo vremena izvan glazbenog svijeta te se odlučio posvetiti obitelji. Osim toga, reper je odlučio postati svećenik. Danas je njegov sin Diggy mladi reper u usponu.

8) Tori Amos - Odrastala je u Silver Springu kao kćerka svećenika Edisona Amosa.

9) Wyclef Jean
- Danas je poznat kao jedan od najhumanijih glazbenika. Njegov otac je pastor, a želio je da se Wyclef bavi istim poslom, ne glazbom. "Moj otac i ja smo imali jednu fazu u kojoj nismo razgovarali. On je želio da krenem u teološku školu, a ja nisam želio ići. Želio sam se baviti glazbom", izjavio je jednom u intervjuu Wyclef.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.