Tomislav Perko ipak neće raditi "najbolji posao na svijetu", razlog: nije promovirao budućeg poslodavca

Foto: Facebook

UNATOČ tomu što je nedavno ušao u drugi krug sa samo 50 kandidata i što je čitavo vrijeme uvjerljivo bio u vodstvu prema broju lajkova u utrci za "najbolji posao na svijetu", Tomislav Perko nije se našao u najužem izboru od pet kandidata.

Vijest je sam objavio na svojem Facebook profilu:

"Nažalost, nisam ušao u top 5 kandidata za 'najbolji posao na svijetu'.

Maloprije su mi nesuđeni poslodavci poslali mejl sa zahvalom na sudjelovanju, rekli da sam bio odličan u video uracima i skupljanju lajkova, ali da ipak nisam ono što oni traže. Razlog koji su naveli je što 'u videu nisam spomenuo njihovu tvrtku i način na koji ona funkcionira'.

Bilo kako bilo, dali smo sve od sebe. Iza nas su prezanimljiva dva mjeseca. Ne mogu vam dovoljno zahvaliti što ste bili tu za sve to vrijeme, lajkali, šerali i držali fige. Hvala svim medijima koji su popratili ovu priču i više nego sam mogao zamisliti, Shaletu što me katapultirao na prvo mjesto u drugom krugu i tetki koja je provela besane noći od silnog navijanja.

Život ide dalje, ova stranica ide dalje, naša avantura ide dalje - sudbina je htjela da prije par dana Mare i ja dobijemo ponudu za rad u jednom hostelu na peruanskoj obali. Ja kao menadžer, ona kao kuharica. Pa tko zna, možda će to za nas biti najbolji posao na svijetu!

A imat ću i vremena poraditi na svojoj knjizi...

Pusa svima od nas dvoje! ".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.