"Živi mrtvac": Prije 76 godina proglasili ga mrtvim, a nedavno proslavio 106. rođendan

JEDAN je Amerikanac, koji je davne 1936.godine proglašen mrtvim, prošlog je vikenda napunio 106 godina. Naime, nakon što je 1936. doživio nesreću dok je vozio svoj motocikl, Sam Ledward pao je u komu. Iz nje se nije budio pet dana pa su liječnici da je preminuo i poslali ga u mrtvačnicu.  No, na njegovu veliku sreću, jedan je djelatnik mrtvačnice prije pokopa primijetio da se tijelo miče i tako Samu spasio život, prenosi Huffington Post.

"Moje prvo sjećanje nakon toga je skupina ljudi koja stoji oko mog kreveta u bolnici", prisjetio se ovaj "živi mrtvac". Ledward je rođen 1906. godine u Cheshireu, a živio je u Blackpoolu. No, nakon što mu je supruga 1993. godine preminula, preselio se rodbini koja živi u Walesu. Posljedice motociklističkog sudara, kaže, osjeća i danas.

"Ponekad još osjetim bol u leđima baš na mjestu koje sam ozlijedio pri padu s motocikla. No, moram istrpjeti, što drugo da radim? Doduše, nisam loš za za jednog starog momka, dobro se držim. Nećete me se još riješiti, bez brige", poručuje Ledward.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.