Adele se zaručila? Snimljena je s prstenom

Foto: Profimedia/ IMAGO

Pjevačica Adele i sportski agent Rich Paul su službeno zaručeni, piše Sun. Par je snimljen u izlasku, a Adele je na ruci imala ogroman prsten. 

Iako se već mjesecima govori da su zaručeni, a neki su govorili i da su se već vjenčali nakon što je Adele tijekom nastupa svog prijatelja viknula da se udala, izvor za Sun kaže da je tek sada došlo do zaruka.

Rich je pjevačicu zaprosio u njezinom rodnom Tottenhamu, u sjevernom Londonu, kaže izvor. Adele je sretnu vijest podijelila s prijateljima i obitelji, a krajem sljedeće godine planiraju veliko vjenčanje.

"Rich je planirao da prosidba bude u njenom rodnom gradu i poklonio joj je nevjerojatan dijamantni prsten od četiri karata. Sljedeće su večeri slavili uz šampanjac u luksuznom hotelu Chiltern Firehouse. Adele smatra da je smiješno što obožavatelji misle da su već u braku", kazao je izvor. 

Adele i Rich Paul još nisu komentirali zaruke.

Na nastupu rekla da je Paul njen muž

Podsjetimo, Adele je tijekom showa svog najboljeg prijatelja Alana Carra izjavila da se udala za svog partnera, sportskog agenta Richa Paula.

"Večeras sam sudjelovao u showu Alana Carra i u publici je bila i Adele. Alan je pitao publiku ima li nekoga tko se nedavno vjenčao i Adele je povikala: 'Ja sam!'" rekao je posjetitelj showa, objavila je stranica Deuxmoi. 

Još jedna osoba koja je bila u publici napisala je sličnu poruku toj stranici. Kaže da su bili u malom i intimnom prostoru gdje je bilo otprilike 75 osoba.

"Adele je sjedila odmah iza mene s prijateljicom i odlično su se zabavljale. Nije se zamarala time što će ljudi reći, a Alanu je dobacivala jer su najbolji prijatelji. Kada je Alan pitao je li se netko nedavno vjenčao, Adele je rekla da je. Bilo je super slatko", rekla je ta osoba. Ranije je Adele jednom prilikom Paula u javnosti nazvala svojim mužem.

Želi imati još djece

Adele (35), koja ima sina s bivšim suprugom Simonom Koneckim, potvrdila je vezu s Paulom u rujnu 2021. "Nikad nisam bila ovako zaljubljena. Opsjednuta sam njime", rekla je za Paula. 

Rekla je i da priželjkuje dijete. "Stvarno uskoro opet želim postati mama", otkrila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.