Al Pacino o trenutku kada mu je stao puls, otkrio i što je vidio: "Tamo nema ničega"

Foto: EPA

Al Pacino je u intervjuu za The New York Times otkrio da je 2020. godine prebolio teški oblik covida te kako se jednog dana osjećao "neobično loše". Dobio je visoku temperaturu te je dehidrirao, pa je medicinska sestra došla u njegovu kuću kako bi mu dala tekućinu. Međutim, stanje mu se dodatno pogoršalo.

"Tamo nema ničega"

"Sjedio sam u svojoj kući i jednostavno nestao. Tako. Nisam imao puls. U roku od nekoliko minuta hitna pomoć je stigla pred moju kuću. U dnevnoj sobi bilo je šest bolničara i dva liječnika, odjeveni u zaštitna odijela koja su izgledala kao da su iz svemira. Bilo je šokantno otvoriti oči i vidjeti to. Svi su bili oko mene i rekli su: 'Vratio se. Tu je'", ispričao je Al Pacino.

Glumac je također podijelio iskustvo trenutka u kojem mu je puls nestao. Iako nije "vidio bijelo svjetlo ili nešto slično", Al Pacino je rekao da je osjetio neku vrstu promjene, ali je na kraju zaključio: "Tamo nema ničega."

"Nema ničega. Nestaneš"

"Nema ničega. Nestaneš. Nikada prije nisam o tome razmišljao, ali zvuči dobro reći da sam jednom umro", rekao je. Osvrnuo se na trenutak kad je izgubio puls, opisujući kako je u jednom trenutku bio tu, a u sljedećem više nije. "Pomislio sam: 'Wow, nemaš čak ni sjećanja. Nemaš ništa.' Čudno", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.