Američka olimpijka požalila se: Slomila sam medalju, trebale bi biti bolje kvalitete

Foto: Instagram

AMERIČKA nogometašica Lynn Williams požalila se na TikToku kako je slomila svoju medalju dok je sa svojom ekipom slavila pobjedu na Olimpijskim igrama. 

"Nosila sam je privezanu na ramenu kao malu torbicu i samo sam skakala i plesala, a kad sam skočila dolje, jednostavno je pala", rekla je, pojasnivši kako se medalja odvojila od vrpce. "Svi su plesali, a ja sam lutala uokolo pokušavajući podignuti svoju medalju s tla. Sada ima udubinu, tako da je definitivno jedinstvena", objasnila je. 

@lynnwilliams9

Story time… 🥇

♬ original sound - Lynn Raenie Williams

"Skakanje vjerojatno nije pomoglo, ali mislim da su medalje trebale biti kvalitetnije izrađene. Trebali su ih učiniti čvršćima i, iskreno, ne mogu me kriviti za to", zaključila je pa se našalila kako sada ima "najskuplji podmetač na svijetu."

Olimpijci se požalili na kvalitetu medalja

Podsjetimo, Williams nije prva olimpijska zvijezda koja se požalila na kvalitetu medalja. Jedan od njih je i američki skateboarder Nyjah Huston, koji je pokazao kako njegova brončana medalja izgleda istrošeno nakon samo par dana nošenja. Na kvalitetu zlatnih medalja požalio se i Danac Viktor Axelsen te brazilska gimnastičarka Rebeca Andrade.

Nakon pritužbi pojedinih sportaša, organizatori pariških Igara obećali su da će sve oštećene medalje biti zamijenjene, a Williams je izjavila kako se nada da će i ona dobiti novu medalju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.