Američka YouTuberica se požalila: "Ovih osam stvari me izluđuju kod muža Hrvata"

Screenshot: YouTube

AMERIKANKA Kaleigh Hendershot prije nešto više od godinu dana preselila se iz Seattlea u Zagreb te odlučila pokrenuti svoj YouTube kanal This Croatian Life na kojemu je nedavno objavila i video o svom suprugu Hrvatu.

"Moj hrvatski suprug - osam stvari koje me izluđuju kod njega", naslov je Kaleighinog videa u kojemu ona opisuje navike svog muža Dominika koje kao Amerikanka ne može razumjeti.

Prva stvar koju je navela je kruh, odnosno količina kruha koju Dominik pojede. Osim količine kruha koju pojede, izluđuje je i količina soka koju popije umjesto vode. Osim soka, Kaleigh ne može razumjeti ni zašto njezin suprug toliko voli pivo.

Primijetila je i da njezin suprug voli ubrzati kad vidi znak za stop ili crveno svjetlo na semaforu. "Zašto moramo ubrzati prije nego što usporimo?", zapitala se Amerikanka.

Izluđuje je i količina vremena koju njezin suprug može provesti u kafiću, ali i to što nije produktivan ako taj dan ne popije kavu. Još jedna stvar koju ne shvaća je zašto Hrvati jedu toliko mesa. "Hrvati jedu samo meso i kruh", zaključila je.

Za kraj je ostavila rakiju. "Svaki put kad mu kažem da se ne osjećam dobro ili da mi je nešto s kožom, on uvijek odgovori da bih trebala popiti rakiju", kaže zbunjena Amerikanka.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.