Anamariji slijedi nova kazna na Farmi: "To je zadnja granica prije fizičkog nasilja"

Foto: Nova TV

PRAVILA Farme su stroga, a svatko tko se ogluši na njih – snosi posljedice. Anamarija nije naučila lekciju jer je već jedanput  bila kažnjena u showu direktnim odlaskom u dvoboj zbog provokacija spram sada već bivše farmerice Marije s kojom je zajedno završila u duelu. Ove subote prekršila je još jednom pravilo stoga je neminovno da će ju dočekati još jedna kazna.

Naime, nakon subotnjeg dvoboja uslijedila je farmerska zabava, a tijekom večeri izbio je i sukob između Anamarije i Anite. Ničim izazvana, Anamarija je počela vrijeđati Anitu, a kako je Anita pokušavala ne ulaziti u sukob s njom, Anamarijine riječi i prijetnje postajale su sve oštrije. "To je zadnja granica prije fizičkog nasilja", komentirala je Aleksandra Anamarijino ponašanje, a i ostatak farmera složio se s njom.

Anita je kazala kako Anamarijine riječi nju nisu uopće pogodile. "To je njezina taktika i to je to. Ona je vodila monolog, ja se u njezinim riječima nisam prepoznala tako da se nisam osjećala ni dobro ni loše. Mogla je nastaviti cijelu noć pričati što se mene tiče. Svi znamo i preočito je da ona ima neke svoje uloge koje igra.“ izjavila je Anita i zaključila: „Ne znam zapravo što je u njezinoj glavi, to ona najbolje zna! Ona treba te svoje frustracije riješiti sama sa sobom."


Nakon što je prespavala, Anamarija se izjasnila da joj djelomično nije krivo zbog riječi koje je izrekla Aniti. "„Iritirala me je užasno, vidjela sam koliko me kopira, koliko je bezobrazna. Bilo mi je užasno kako se razgovarala s Annom. Te neke stvari su mi se nakupile i jednostavno pukla sam. To što se ja ovako postavim na nekoga, to je samo znak da ja ne dam da se gazi po meni", osvrnula se Anamarija na svoje ponašanje.

Kako ništa ne prolazi nekažnjeno, tako i Anamariju očekuje kazna za nedolično ponašanje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.