Anđelka Prpić objavila prvu fotografiju s tajnog vjenčanja, proslavili su godišnjicu

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Glumica Anđelka Prpić udala se za Marka Žugića prije godinu dana. Ceremonija je održana u tajnosti, a glumica je tek sada podijelila prvu fotografiju s vjenčanja. 

Na fotografiji se grli sa suprugom, a u opis je stavila tek emotikon srca.

Brojni pratitelji su joj se javili u komentarima. "Radujem se zbog nje, njenog novog početka", "Fenomenalna fotografija. Sve objašnjeno u jednoj slici", "Sreća i energija izbijaju s ove slike", "Da se zauvijek ovako grlite", "Ono kad lebdiš od ljubavi", neki su od komentara.

Imali su tajno vjenčanje 

Podsjetimo, par je organizirao tajno vjenčanje kojemu su prisustvovali samo njihovi najbliži. Mladenci su ručak organizirali u jednom restoranu.

"Anđelka nije željela raditi veliku svadbu, htjela je i izbjeći medije koji su od prvog dana njene veze s Markom pisali o njima. Zato se opredijelila da sve to učini u tajnosti. Ni na društvenim mrežama nitko nije postavljao fotografije i snimke, a ni ona se nije oglašavala", rekao je izvor za Kurir.

Nekoliko mjeseci prije vjenčanja Anđelka je rodila kćer kojoj su dali ime Čarna, po ulozi u seriji Žene s Dedinja koja je proslavila Anđelku. To je njoj i Marku prvo zajedničko dijete, dok ona iz braka s Darijem Prpićem ima i sina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.