Ante Gotovac "staklenih očiju" Mercedesom divljao po autocesti

POLICIJA je na autocesti Zagreb - Split danas poslijepodne zaustavila Antu Gotovca zbog prekoračenja brzine i takozvane slalom vožnje. Kako prenosi 24sata, koji barata s neslužbenim informacijama, Antu je policija zaustavila blizu Draganića te Gotovcu ispitala razinu alkohola u krvi, koja je bila na ništici. Međutim, Ante, za kojeg očevici kažu da je imao "staklene  oči",  odbio je testiranje na droge, a osim Normabela, jakih tableta za smirenje za koje nije imao recept, Gotovac je u automobilu imao i pištolj, za koji navodno nema dozvolu.

Da stvar bude još gora, s njim u autu su, osim tjelohranitelja Gotovčevih i njegove  djevojke, bile i Simona te trogodišnja Gabrijela, a policajci su Anti, koji je odbio platiti kaznu, vozačku dozvolu oduzeli na osam dana. Vožnju je preuzeo tjelohranitelj Gotovčevih.

Ukoliko se ovi navodi potvrde, Simona će, izgleda, morati poduplati ljetne gaže ove godine - kazna za prekoračenje brzine od 230 km/sat je sedam tisuća kuna, a odbijanje testiranja na droge Ante bi mogao platiti i do petnaest tisuća kuna. Što se tiče oduzimanja dozvole, to mu ne gine. Gotovac je policiji, osim iz medija, poznat i iz njihovih unutarnjih glasila - prošle godine mu je policija, nakon optužbi Tamare Trpkov kako drogira Simonu, upala u kuću i napravila pretres, razgovarali su s njim i nakon što je Nevenu Ciganoviću prijetio smrću, a natjecatelji Farme, na koju je navodno također ponio (plinski) pištolj, javno su ga optužili da uživa kokain. Simona i Ante su do zaključenja teksta bili nedostupni za komentar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.