Australku oduševio Beograd: "Djevojke su prelijepe, a muškarci ljubazni"

Screenshot: Instagram

AUSTRALKA Rory je travel blogerica iz Melbournea koja se ovog ljeta uputila na putovanje Europom te je posjetila brojne balkanske zemlje, uključujući Hrvatsku, Albaniju te Bosnu i Hercegovinu. 

Najviše ju je oduševila Srbija, i to zbog ljubaznosti Srba, kako navodi. Rory je na svom putovanju Europom odlučila napraviti pauzu u Beogradu pa je rekla da je to bila jedna od najboljih odluka na njenom putovanju. Njezin posjet Beogradu pretvorio se u nezaboravno iskustvo, a oduševila ju je i ljepota Beograda. 

"Jedan od najboljih gradova u Europi" 

"Moje nepopularno mišljenje o putovanjima u Europi je da je Beograd jedan od najboljih gradova tamo. A posjetila sam mnoge gradove diljem Europe. Ove godine sam bila na drugom putovanju Europom i nasumično odlučila napraviti pauzu u Srbiji jer sam htjela vidjeti kakav je Beograd. Čula sam da je noćni život nevjerojatan. Bila sam raspoložena da upoznam ljude, da se zabavim i provela sam se najbolje ikada. Imala sam osjećaj kao da sam u Berlinu. Ako volite Berlin, sigurno ćete obožavati Beograd", rekla je. 

@where.is.rory Meet Berlin junior x #belgrade #serbia #travel #solotravel #backpacking #eurosummer #budgettravel ♬ original sound - Rory

"Sam grad je lijep, slikovit, kao i većina europskih gradova. Navečer morate otići u stvarno kul dio grada koji se zove Skadarlija. Svi restorani imaju prostore na otvorenom, ima mnogo bendova i sve je tako živo. Samo šetajući po ulici osjećate se fantastično. Ima puno sjajnih kafića, što me podsjeća na Melbourne", rekla je. 

"Djevojke su prelijepe, a muškarci su ljubazni" 

"Glavni razlog zbog kojeg ljudi dolaze u Beograd je noćni život. Djevojke su zaista prelijepe. Muškarci su bili stvarno ljubazni i pristupačni. Sve u svemu, atmosfera je odlična. Imaju nešto što se zove splavovi. To su u osnovi klubovi na rijeci i to je super. Glazba je fantastična", rekla je. 

  

"Nadam se da sam vas uvjerila da dodate Beograd u svoju mini turu. Grad je nevjerojatan, ostala sam u šoku", zaključila je, a mnogi Srbi su joj u komentarima zahvalili na lijepim riječima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.