Avril Lavigne nakon koncerta u Puli snimljena s misterioznim dečkom na odmoru

Foto: Profimedia

Nakon koncerta u Puli Avril Lavigne otišla je na kratki odmor. Paparazzi su je snimili na jezeru Como s novim, tajanstvenim muškarcem.

Bili su na izletu brodom, a tijekom vožnje su se grlili i ljubili. Odsjeli su u luksuznom odmaralištu Mandarin Oriental.

Ne voli govoriti o privatnom životu

Avril je vjerojatno očekivala da neće privući pozornost talijanskih paparazza jer se sakrila iza sunčanih naočala i šilterice. Naime, glazbenica ne želi pričati o novim romansama nakon što je njezin privatni život dosta bio tema medija u prošlosti.

Prošle godine bila je u vezi s Tygom, a o tome su pisali gotovo svi veliki mediji. No ljubav nije uspjela te su prekinuli nakon svega četiri mjeseca veze.

>> VIDEO Avril Lavigne nastupila u Puli, nastalo ludilo kad je zapjevala svoj veliki hit

Prije toga, ljubila je pjevača i glazbenog producenta Moda Suna koji ju je zaprosio u ožujku 2022. nakon samo deset mjeseci veze. Ni ta veza nije uspjela, pa je pjevačica raskinula zaruke. Bila je i dvaput u braku - s Chadom Kroegerom od 2013. do 2015., te s Deryckom Whibleyjem od 2006. do 2010. 

Oglasila se nakon koncerta u Puli

Avril se trenutno nalazi na europskom dijelu svjetske turneje The Greatest Hits Tour, a nedavno je nastupala u pulskoj Areni. 

"U Hrvatskoj je bilo preludo. Nastupati pred ogromnom publikom u 2000+ godina starom rimskom amfiteatru doista je trenutak koji se dogodi jednom u životu", napisala je 39-godišnja pjevačica poslije koncerta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.