Baby Lasagna dobio nagradu od YouTubea, pogledajte njegovu reakciju

Screenshot: Instagram

Baby Lasagna podijelio je sa svojim obožavateljima na Instagramu svoju reakciju kada je vidio da mu je stigla nagrada od YouTubea. Udijelili su mu plaketu jer je prešao 100 tisuća pretplatnika. 

Glazbenik nije mogao sakriti sreću zbog ovog postignuća, a priznao je i da mu se ostvario njegov dugogodišnji san. ‘‘Nikad nisam mislio da ću ovo dobiti, hvala Bogu, mami i tati. Kao mali sam gledao razne youtubere koji su imali ove plakete i ovo je baš kul‘‘, rekao je Baby Lasagna.

Obožavatelji smatraju da je vrijeme za novu pjesmu

U komentarima su mu čestitali i njegovi vjerni obožavatelji, a neki smatraju da je sada pravo vrijeme da izbaci novu pjesmu. "Čestitam tebi i cijelom tvom timu, zaista si to zaslužio", "Kada ćeš objaviti novu pjesmu?", "Tako smo ponosni", "Samo nastavi tako", "Ovo je samo početak tvoje bajke", nizali su komentari. 

Lasagna je zahvalan na velikom uspjehu

Podsjećamo, spot za pjesmu Rim Tim Tagi Dim, s kojom je Baby Lasagna predstavljao Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu, skupio je 10 milijuna pregleda na YouTubeu u pet mjeseci. 29-godišnji glazbenik time se pohvalio na Instagramu.

"10 milijuna pregleda. Hvala vam", napisao je. 

Pohvalio se i da se njegova pjesma puštala tijekom Olimpijskih igara u Parizu. "Ujedinio si cijeli svijet, bravo", pisali su mu tad obožavatelji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.