Baby Lasagna otvorio je Exit Festival u Novom Sadu, publika s njim pjevala i plesala

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Baby Lasagna je otvorio Exit Festival u Novom Sadu. 

Izveo je nekoliko pjesama, a publika je s njim pjevala i plesala. 

 

Sinoć su na festivalu nastupili i Teya Dora, ovogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu, te Luke Black, srpski pjevač koji je na Eurosongu nastupio prošle godine.

Ranije objavio da je jako uzbuđen zbog nastupa

Nedavno je Baby Lasagna i sam najavio svoj odlazak u Srbiju kada je na Instagramu objavio fotke sa Sea Star Festivala održanog u Umagu te je napisao: "Brojanje dana do dolaska na Exit Festival pozornicu i prvog posjeta Srbiji. Dolazite li?" upitao je Marko svoje fanove.

Mnogi Novosađani su mu tad u komentarima poželjeli dobrodošlicu i lijep provod te iskazali uzbuđenje što će prisustvovati njegovom nastupu. 

Marko je tad izrazio svoje uzbuđenje pred nastup: “Exit će biti najveća pozornica na kojoj ću nastupiti. Prevrće mi se u želucu i imam tremu, ali jedva čekam da zasviramo”, izjavio je.

Exit će ove godine obilježiti rođendan Nikole Tesle. Pod sloganom "Probudimo naše supermoći zajedno", glavna bina dobila je ime po Tesli. Tijekom pet dana, na 40 različitih bina nastup će održati oko 1000 umjetnika. Najveća atrakcija je Dance Arena koja uvijek oduševljava publiku. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.