Balaševićeva kći objavila pjesmu koja je bila namijenjena Massimu: "Nazvao me..."

Foto: Facebook

SMRT glazbenog velikana Massima Savića pogodila je cijelu regiju. Mnogi kolege i prijatelji oprostili su se od pjevača, a emotivne poruke pristižu već danima. Beba Balašević, kći Đorđa Balaševića, podijelila je demo snimku pjesme Minut ćutanja, koja je bila namijenjena Massimu.

Poslednje dve godine, nažalost često, izgovorim rečenicu: sve pogrešni odlaze. I juče sam. Nisam imala puno razgovora...

Objavljuje Beba BalasevicSubota, 24. prosinca 2022.

"Nisam imala puno razgovora s Massimom, mislila sam da me to tek čeka i to me radovalo jer se radi o veoma inteligentnom, talentiranom, lucidnom i maštovitom čovjeku. Umjetniku koji, pored svoje beskrajno zanimljive osobnosti, ima još jednu predragocjenu stvar u svom životu, a to je ljubav između njega i njegove žene", napisala je u opisu objave na Facebooku.

"Sada mi ostaje samo zamišljati kako zvuči dok je pjeva..."

Pjesmu je opisala kao ljubavnu i otkrila da govori o tome kako će se, prema njezinim riječima, "od života računati samo vrijeme provedeno s nekim koga voliš, a sve će se ostalo moći smjestiti u minut šutnje".

Moja draga Stanislava Mogin ohrabrila me je da počnem knjigu o ljubavi... Znam da smo daleko od slike na omotu ali s...

Objavljuje Beba BalasevicUtorak, 18. travnja 2017.

"I rekla sam i tada, a kažem i sada, ta je pjesma samo za njega i ni za koga drugog. Nazvao me i otpjevao svoju verziju refrena, a ja sam ushićeno slušala kako pjesma dobiva vrijednost koju joj je samo njegov jedinstveni glas mogao dati. Nažalost, neću je čuti cijelu u njegovoj izvedbi. Sada mi ostaje zamišljati kako zvuči kad je on pjeva i, ako mene pitate, zvuči magično", zaključila je.

Podsjetimo, Massimo je preminuo u 61. godini nakon kratke borbe s rakom. Vijest o njegovoj smrti podijelile su njegove supruga i kći, a mnogi su ostali iznenađeni njegovim odlaskom. Komemoracija za glazbenog velikana bit će održana u petak, u 11 sati, u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu. Sprovod će biti u Zadru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.