Banjolučanin prebirao fotke iz Beograda pa našao dirljiv prizor koji je uhvatio

Foto: Vladimir Tadić

FOTOGRAF iz Banje Luke Vladimir Tadić prebirao je po fotografijama koje je na beogradskom Kalemegdanu napravio u studenome i naišao na romantičan prizor prosidbe koji je sasvim slučajno dokumentirao, a vrlo brzo pronašao je i sretan par. 

"Obrađujući fotke, uočih da sam na ovoj uhvatio ne samo par koji uživa u pogledu, već da je za njih ovo mnogo važniji trenutak. Radi se o prosidbi i pomislio sam kako bi bilo fino da do njih dođe ova fotografija. Datum je 5.11.2018., pa ako mislite da je netko od ljudi koje poznajete na ovoj fotografiji, proslijedite im, a ja imam još fotografija na kojima su oni, poslao bi im u punoj veličini... Hvala", napisao je Tadić na Facebooku.

Fotografiju je na Facebooku objavio jučer, a nakon manje od pola dana, pronađen je i par koji je Vladimiru zahvalio na ugodnom iznenađenju. Branko, rodom iz Prijepolja, javio se fotografu i poručio mu da je Isidora rekla "da".

Branko je 15 godina živio u Beogradu i zbog toga je, kaže, odabrao baš to prelijepo mjesto za taj čin. Isidoru, rodom iz Užica, upoznao je u Njemačkoj, gdje oboje žive već neko vrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.