Bebe Rexha: Prijetili su mi u zračnoj luci u Münchenu jer sam govorila na albanskom

Foto: Instagram

Pjevačica Bebe Rexha na Instagramu je objavila video u kojem je kroz suze ispričala da joj je prijetio zaposlenik osiguranja na aerodromu jer je govorila albanski. Dodala je i da joj je bio zabranjen ulaz na let Lufthanse iz zračne luke u Münchenu.

"Prijetili su mi jer sam mislila da je zaposlenik osiguranja Albanac. Razgovarala sam s njim na albanskom i pitala ga gdje da nabavim kartu i sada mi zabranjuju let", tvrdi pjevačica.

"Vjerujem da je ovo zločin iz mržnje jer sam Albanka. Nije mi dao svoje ime i nastavio me psihički zlostavljati kako bih mislila da ima više ovlasti nego što zapravo ima. Nijedna žena mi nije uskočila u pomoć", dodala je Bebe Rexha.

Pjevačica je rođena u Brooklynu, a sa šest godina preselila se na Staten Island. Njezin otac rođen je u Sjevernoj Makedoniji i emigrirao je u Ameriku kad je imao 21 godinu. Majka joj je rođena u Americi, ali ima albanske korijene.

Pjevačica nedavno izazvala kritike

Bebe Rexha je nedavno objavila fotke s odmora u Sjevernoj Makedoniji i u opisu objave napisala: "Nakon 12 godina vratila sam se u rodni grad mog oca, u Debar. Ponovno uspostavljanje veze s korijenima i obitelji bilo je duboko emotivno."

"Posjet grobu mojeg djeda bio je posebno značajan jer nisam mogla prisustvovati njegovom sprovodu dok sam bila na turneji. Obitelj mi znači sve i ovo putovanje podsjetilo me na važnost naših veza", dodala je.

Zatim je u komentarima poručila da su Kosovo, Sjeverna Makedonija i Crna Gora za nju Albanija. Nakon ove izjave mnogi pratitelji poručili su joj da bi trebala naučiti gdje se nalazi rodna kuća njezinog oca i da je uvredljivo reći da je to sve njezina Albanija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.