Ben Affleck borio se s ovisnošću o alkoholu, sada je viđen u rehabilitacijskom centru

Foto: Profimedia

Ben Affleck zabrinuo je svoje obožavatelje nakon što su se u javnosti pojavile fotografije koje su snimili američki paparazzi. Naime, na njima se vidi kako poznati glumac izlazi iz jednog rehabilitacijskog centra u Kaliforniji. Sudeći prema fotografijama, bio je vidno raspoložen. Neki strani mediji nagađaju kako je došao samo pružiti podršku ljudima koji se bore s raznim ovisnostima.

Bio je na odvikavanju od alkohola nekoliko puta

Od ranije je poznato da se Ben u nekoliko navrata liječio i bio na odvikavanju od alkohola. Prvi put se odlučio na taj korak 2001. godine, a u ožujku 2017. Affleck je objavio da je završio liječenje od te ovisnosti. 

“Završio sam liječenje, s time sam se suočio u prošlosti i nastavit ću se suočavati”, napisao je na svom Facebooku tada. “Želim živjeti život punim plućima i biti najbolji otac koji mogu biti. Želim da moja djeca znaju da nije sramota dobiti pomoć kada vam je potrebna i da budu izvor snage za svakoga tko treba pomoć, ali se boji učiniti prvi korak. Sretan sam što imam ljubav svoje obitelji i prijatelja. Ovo je bio prvi od mnogih koraka koji su poduzeti prema oporavku", dodao je na kraju. 

Jennifer Garner nagovorila ga je na liječenje 2018. godine

Krajem kolovoza 2018. godine na nagovor bivše supruge Jennifer Garner opet je završio u rehabilitacijskom centru. Jennifer i još jedna žena snimljene su pri dolasku u Affleckovu vilu u Kaliforniji, a zatim je, prema pisanju TMZ-a, Ben odlučio prihvatiti sugestiju bivše supruge da treba pomoć te su se odvezli direktno u centar za liječenje.

>>Ben Affleck dotaknuo dno: Bivša žena nagovorila ga na odvikavanje

Danima prije intervencije na internetu su se pojavljivale fotografije na kojima se vide velike kutije alkohola, uključujući viski i pivo, dostavljene na njegovu adresu. To je navodno prelilo čašu kod Jennifer, koja mu je odlučila pomoći.

Affleck je krivio bivšu ženu zbog svoje ovisnosti

Iako njegova ovisnost seže daleko u prošlost, u jednoj od svojih najkontroverznijih izjava Affleck je optužio svoju bivšu ženu Jennifer Garner kao razlog svoje ovisnosti o alkoholu. Tijekom intervjua s Howardom Sternom glumac je izjavio: "Djelomičan razlog zbog kojeg sam počeo piti je što sam osjećao da sam u zamci. Mislio sam: 'Ne mogu otići od djece, ali nisam sretan, što da učinim?' Popio bih bocu viskija i zaspao na kauču, što nije bilo dobro rješenje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.