Jennifer Lopez i Ben Affleck nakon razvoda usredotočeni na sreću i obitelj

Foto: Profimedia

Jennifer Lopez i Ben Affleck usredotočeni su na pozitivne strane života nakon razvoda. Izvor blizak Afflecku rekao je za People: "On je dobro te se polako seli u svoj novi dom. Tamo je gdje želi biti, blizu svoje djece i u susjedstvu koje voli. Usmjeren je na pozitivne stvari."

Za People je, isto tako, izvor blizak Lopez poručio: "Još uvijek je sretna unatoč nekoj gorčini nakon razlaza. Jako se trudila da stvari funkcioniraju, ali to nije bilo važno za Bena. Ima obitelj, prijatelje i djecu oko sebe. Uvijek uspijeva zadržati pozitivan pogled na svijet. Razvod joj je težak, ali uvijek nađe način da krene dalje."

Podnijela papire za razvod

J. Lo je podnijela zahtjev za raskid njihovog dvogodišnjeg braka u Los Angelesu. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku. 

Lopez i Affleck vjenčali su se više od 20 godina nakon što su se upoznali na snimanju komedije Gigli. Par se prvotno zaručio u studenom 2002. Nekoliko dana prije nego što su se trebali vjenčati u rujnu 2003., odgodili su vjenčanje navodeći kao razlog "pretjeranu medijsku pozornost" oko vjenčanja. U siječnju 2004. službeno su se razišli.

2021. godine ljubav se ponovo rasplamsala, a sredinom 2022. vjenčali su se u tajnosti u Las Vegasu. Par mjeseci kasnije, u kolovozu iste godine, vjenčali su se i na raskošnoj svadbenoj ceremoniji.

Objavila niz fotki na Instagramu

Nakon što je podnijela zahtjev za razvod fanovi su čekali trenutak u kojem će Jennifer komentirati krah ljubavi, a pjevačica je to i učinila objavivši na Instagramu niz fotki kojima je poslala jasnu poruku uskoro bivšem suprugu. Objavila selfie na kojem pozira ispred ogledala u bijelom kupaćem kostimu, ali i niz fotki na kojima je pokazala kako se zabavlja sa svojom djecom, blizancima Emmom i Maxom te da je krenula dalje. 

Šuškanja o novoj curi Bena Afflecka

Podsjetimo, ubrzo nakon što je objavljena vijest o razvodu, paparazzi su snimili nepoznatu ženu kako automobilom dolazi ispred glumčevog unajmljenog doma, no još uvijek nije poznato tko je ona. Također, pojavila su se šuškanja da je Affleck u vezi s kćeri Roberta Kennedyja Jr.-a, no njegova glasnogovornica demantirala je glasine.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.