Ben je u braku navodno često bio frustriran, J. Lo se brinula: "Bila mu je kao mama"

Foto: Profimedia

Jennifer Lopez dugo se suočavala s promjenama raspoloženja Bena Afflecka, koji će uskoro postati njezin bivši suprug. Lopez je nastojala kontrolirati njegova loša raspoloženja, brinula se o svojem 52-godišnjem mužu, a prema izvorima za magazin People, često se ponašala prema njemu kao majka.

Prolazio je kroz "mračne epizode"

Bliski izvori slavnog para kažu da je Ben često bio frustriran i prolazio kroz "mračne epizode", unatoč podršci i ljubavi koju je primao od svoje supruge i troje djece koje ima s bivšom ženom Jennifer Garner. "Jennifer je mnogo vremena posvetila tome da Ben bude sretan i da mu ništa ne nedostaje", izjavio je izvor za People, dodavši da je on za nju bio više poput sina nego partnera.

"Način na koji se brinula o njemu bio je gotovo dječji. Prijatelji su je stalno podsjećali da nije odgovorna za njegove osjećaje. Ponekad je bio vrlo čudan i mračan, dok je Jennifer potpuno suprotna - ona je jako zahvalna na svemu što ima", dodao je izvor.

"Ben se nikada nije dobro nosio sa stresom"

Izvor blizak njegovoj bivšoj supruzi Garner također je potvrdio da se Affleck nikada nije dobro nosio sa stresom. "Nema razvijene vještine suočavanja sa stresom. Lako se frustrira i često je neraspoložen. Kada je opušten i dobro raspoložen, predivno je biti u njegovom društvu. Ali češće je uzrujan ili frustriran. Dovoljan je mali incident da mu se raspoloženje promijeni. Ne shvaća koliko njegovo loše raspoloženje utječe na ljude oko njega. Ljudima jednostavno nije ugodno biti u blizini takve negativnosti", objasnio je izvor za Daily Mail.

No čini se da je ovih dana glumac sretan kao samac. "Odmah se osjeća bolje kada ima poslovne projekte. Odličan je i kad su djeca u pitanju. Sada radi ono što želi i čini se vrlo zadovoljan", tvrdi izvor.

Ne želi zadržati Affleckovo prezime

Podsjećamo, Lopez je u utorak 20. kolovoza podnijela zahtjev za raskid dvogodišnjeg braka u Los Angelesu, što se poklapa s godišnjicom Affleckove i njezine svadbe u Riceborou u Georgiji 2022. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku.

Uz papire za rastavu Jennifer je podnijela i zahtjev za promjenom prezimena. Iako je svi već desetljećima znaju samo kao Jennifer Lopez, ona se već godinama tako ne zove. Naime, pjevačica je uzela Benovo prezime pa je njezino zakonsko ime zadnje dvije godine bilo Jennifer Lynn Affleck.

Problemi su počeli na medenom mjesecu

Navodno su problemi počeli već na njihovom medenom mjesecu na jezeru Como u Italiji, otkrio je bliski izvor za Page Six.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.