Bianca Censori u bizarnoj modnoj kombinaciji odvela kćer Kanyea Westa u kino

Foto: Profimedia

Bianca Censori, supruga Kanyea Westa, ponovno šokira svojim modnim izdanjima. 

Par je odveo Kanyeovu kćer North West u kino da pogledaju novi film Ryana Reynoldsa i Hugha Jackmana Deadpool & Wolverine. 

Bianca je za odlazak u kino odjenula neobičnu kombinaciju. Imala je majicu dugačkih rukava, šiltericu, štikle i - donje rublje. Kanye je nosio trenirku, a North je odjenula široku majicu i hlače. 

Kim navodno upozorila Kanyea da pokrije suprugu

S obzirom na to da Kanyeova supruga već mjesecima hoda polugola u javnosti, strani mediji pisali su kako Kim Kardashian, reperova bivša supruga i majka njegove djece, ne odobrava njena modna izdanja. 

Navodno ga je upozorila da Biancu mora pokriti kada su u blizini njihove djece, piše Daily Mail. Iako Kim ima prijateljski odnos s novom Kanyeovom suprugom, nije oduševljena njezinim modnim izričajem te ne želi da se takva pojavljuje pred djecom. 

"Kim je upozorila Kanyea da ne dopusti Bianci da se tako oblači u blizini njihove djece. Uistinu je iznenađena što je dopustio svojoj ženi da takva napusti kuću", rekao je izvor. Za razliku od Biance, Kanye je Kim branio da se provokativno odijeva. 

Ugostitelji ne žele da Bianca takva dolazi u restorane

Nije samo Kim kritizirala njeno odijevanje. Ugostitelji su Bianci Censori i Kanyeu Westu odlučili zabraniti ulazak u njihove restorane zbog njezinih modnih kombinacija, pisao je Daily Mail.

Bianca se nedavno sa suprugom pojavila u restoranu u Los Angelesu. Nosila je maleni grudnjak koji joj je pokrio samo bradavice te uske kratke hlače i sandale s potpeticom. Ugostiteljima su njezini outfiti postali previše.

"Ako sam ja vlasnik bilo kojeg objekta u koji ovaj par namjerava ući, reći ću im, zbog poštovanja prema mojim gostima, da im nije dozvoljen ulazak", poručio je jedan ugostitelj.

"Kako ijedan pristojan restoran može prihvatiti mušteriju koja to nosi? Čak i supermarketi ljeti imaju natpise koji kažu da se majice moraju nositi iz higijenskih razloga jer muškarci znaju doći bez majice u kupovinu", tvrdi drugi, a kako prenosi Daily Mail, s njima su se složili i brojni ostali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.