Bili na koncertu Chrisa Browna, sad tvrde da ih je on tamo pretukao

Foto: Instagram

Pjevač Chris Brown suočava se s tužbom koju su podnijela četiri posjetitelja njegovog koncerta. Oni tvrde da ih je pjevač brutalno i teško pretukao nakon nastupa te od njega traže 50 milijuna dolara odštete, piše TMZ.

"Udarali su ih i gazili"

Prema tužbi, koju su u ponedjeljak podnijeli Larry Parker, Joseph Lewis, Charles Bush i Da Marcus Powell, pjevač i njegovi suradnici na njih su bacali stolce, a potom su ih udarali i gazili. Tvrde da su bili pozvani u backstage tijekom nastupa u Dickies Areni u Teksasu, gdje je Chris Brown nastupao u sklopu turneje 11:11. "Svi tužitelji će trebati daljnje liječenje", piše u tužbi.

Povijest nasilja nad ženama

Podsjetimo, Brown je u javnosti poznat po povijesti nasilja nad ženama. Pjevač je 2009. godine pretukao tadašnju djevojku Rihannu noć pred dodjelu Grammyja. Brown je ispričao da su se stvari zakomplicirale kada je Rihanni priznao vezu s drugom djevojkom. Uslijedile su prepirke i fizički sukobi. Reper tvrdi da ga je pjevačica "manijakalno" udarala i vrijeđala sve dok nije izgubio kontrolu i udario je šakom. Rasjekao joj je usnu, a ona mu je navodno pljunula krv u lice, što ga je dodatno razljutilo.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.