"Bili su zabrinuti": Biancina obitelj i prijatelji utjecali na razlaz s Kanyeom?

Foto: Profimedia

Reper Kanye West navodno se razišao od svoje supruge Biance Censori prije nekoliko tjedana. Prema Daily Mailu, izvori bliski paru tvrde da su se već neko vrijeme "udaljavali", a nedavni posjet njezine obitelji potvrdio je kraj njihove romanse.

Njezina obitelj i prijatelji utjecali na nju

"Prekinuli su prije nekog vremena", otkrio je izvor. "Bianca je počela gledati na vezu u novom svjetlu nakon što su joj prijatelji i obitelj izrazili zabrinutost zbog načina na koji se odijeva u javnosti, a Kanye je osjećao da ona više nije toliko zainteresirana za njega kao na početku", dodaju.

Kako doznaje TMZ, Kanye i Bianca već se neko vrijeme ne slažu i možda planiraju podnijeti zahtjev za razvod. "Provela je neko vrijeme s obitelji i nakon toga je postala drugačija", objašnjava izvor te dodaje kako je njezina obitelj zabrinuta za nju, a Bianca ne može više ignorirati probleme u braku.

Dva tjedna nisu viđeni zajedno

Par koji je inače uvijek bio zajedno u javnosti već dva tjedna nije viđen zajedno. Kanye je već neko vrijeme na putovanju po Japanu, a nedavno je viđen u restoranu bez Biance. Posljednji put su zajedno snimljeni 20. rujna u Tokiju, a potom je Kanye viđen na aerodromu u Hong Kongu bez nje.

Kanye i Bianca vjenčali su se 2022. godine, mjesec dana nakon što je finaliziran njegov razvod od Kim Kardashian. Od tada, par je privlačio pažnju gdje god bi se pojavio, ponajviše zbog svojih modnih kombinacija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.