Bivša Charliejeva anđelica u 71. godini i dalje je pravi komad

Foto: FameFly

IAKO to gledajući je nikad ne biste pogodili, glumica Jaclyn Smith zaista ima 70 godina. Osim što u svakodnevnim šetnjama gradom izgleda poput dvostruko mlađih žena, ova glumica redovito zasja i na crvenom tepihu.

Prije četiri desetljeća proslavila se ulogom Kelly Garrett, jednog od Charliejevih anđela u istoimenoj seriji. Ujedno je i jedina glumica među brojnim seks simbolima koje su glumile u ovoj seriji od njenog početka 1976. do kraja 1981. godine. Uz nju su se u seriji pojavile i Farrah Fawcett i Kate Jackson.

Charliejevi anđeli donijeli su joj popularnost, a nakon završetka njihovog snimanja pojavila se u filmu "Jacqueline Bouvier Kennedy" te je za tu ulogu nominirana i za Zlatni globus.

Glumila je i u serijama "The Bourne Identity" (1988), "Rage of Angels" (1983) i " Windmills of the Gods" (1988).

Gluma nije jedino područje u kojem je bila uspješna. Deset godina nakon glumačkih početaka okrenula se modi te dizajnirala uspješnu liniju odjeće za jedan trgovački lanac, s kojim i danas surađuje. I kozmetički proizvodi s njenim imenom dobro su prolazili na tržištu.

Jedino područje u kojem je imala nešto manje sreće je ljubav pa se udavala četiri puta, a iz drugog braka ima dvoje djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.