Bivša Miss Hrvatske nakon dugo vremena viđena u javnosti

Foto: Bojan Zibar/Mario Poje

Bivša misica Ivana Petković Čevra snimljena je u javnosti nakon dugo vremena.

Bila je jedna od gostiju koji su prisustvovali proslavi 4. rođendana podcasta Ane Radišić. Za ovu je prigodu Ivana odjenula crne traperice, top i sako te je nasmijana pozirala fotografima. 

Završila u najvećem skandalu u povijesti izbora ljepote u Hrvatskoj

Podsjećamo, Petković je ni kriva ni dužna završila u najvećem skandalu u povijesti izbora ljepote u Hrvatskoj. Najljepšom ženom Hrvatske 1998. godine proglašena je Lejla Šehović (danas Filipović), a nekoliko dana nakon izbora direkcija je objavila da Lejla ipak nije misica te je pobjeda pripala njezinoj prvoj pratilji, odnosno Ivani.

Šehović je odmah sazvala konferenciju za novinare i kazala da je očito problem u tome što je ona muslimanske vjeroispovijesti te najavila tužbu protiv direkcije izbora. Nakon nekoliko dana medijskog skandala u tiskanim medijima i na televiziji, odlučeno je da Lejla ipak ide na izbor.

Kako bi se iskupili za pogrešku, organizatori sljedeće godine nisu priredili izbor, već je titulu automatski ponijela Petković. Ivana je danas PR menadžerica, udana je za menadžera Ivana Čevru te ima dvoje djece. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.