Blake Lively i Ryan Reynolds dobili četvrto dijete

Foto: Instagram

BLAKE LIVELY je rodila. Ona i suprug Ryan Reynolds dobili su četvrto dijete, a vijest o prinovi Lively je objavila na zanimljiv način.

Jedna fotografija sve otkrila

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s Ryanom i svojom majkom Tammy, a pratitelji su odmah uočili da glumica više nema trudnički trbuh. "Puppy Bowl Sunday 2023. Bila sam zauzeta", napisala je Blake.

Ime ni spol djeteta nisu otkrili. Ryan i Blake u braku su od 2012. godine i roditelji su tri djevojčice, James, Inez i Betty.

Na neobičan način objavila trudnoću

Da je trudna s četvrtim djetetom, glumica je objavila u rujnu prošle godine kada se pojavila na konferenciji Forbes Power Women's Summit s trudničkim trbuhom. "Nije puno pričala o trudnoći. Čak su i njeni prijatelji bili iznenađeni", rekao je izvor tada. Nakon toga su paparazzi hodali ispred njene kuće kako bi je bolje snimili s trbuhom.

"Evo vam slike moje trudnoće iz svakodnevnog života kako bi se vas 11 moglo maknuti iz mog dvorišta i pustiti me na miru. Strašite i mene i moju djecu", napisala je tada Blake i objavila na Instagramu fotografije svog trudničkog trbuha.

Nakon toga Ryan je u showu Jimmyja Fallona rekao da bi bio sretan da se njihovoj obitelji pridruži još jedna djevojčica. "Sad poznajem djevojčice. Ja sam tata djevojčica. Naviknut sam na to i spreman sam za to", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.