Blake Lively na premijeru novog filma stigla u haljini koju je Britney nosila 2002.

Foto: Profimedia

Glumica Blake Lively (36) rekreirala je outfit pjevačice Britney Spears. Glumica je stigla na premijeru svog novog filma It Ends With Us u New Yorku u Versaceovoj haljini koju je Britney nosila 2002. godine. Modnu kombinaciju je upotpunila svjetlucavim štiklama.

"To je njena prava haljina. Haljina bi trebala biti u Smithsonianu ili u MET-u, ali je na meni i sretna sam zbog toga", rekla je Lively za People. "Britney mi je puno značila, pogotovo vidjeti ženu koja toliko radi. Kao milenijalka, Britney je bila glavni razlog zbog kojeg želite blistati i sjajiti te biti najživopisniji. Ultimativna kraljica zbog koje svi želimo blistati te pisati i dijeliti svoje priče", poručila je je Lively.

Oglasila se i na Instagramu

Glumica se također oglasila i na Instagramu. "Britney, svi mi milenijalci imamo priču o trenutku ili godinama za koje si nas natjerala da zablistamo i pobudimo strahopoštovanje snagom, radošću i neizmjerno napornim radom. Hvala ti na tvom primjeru i doprinosu ženama koje pričaju svoje priče. Tako sam uzbuđena zbog tvog biografskog filma i svega što će doći", napisala je na Instagram storyju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.