Bogdan stao uz srpskog glumca kojem prijete. Objavio zajedničku fotku iz kreveta

Foto: Instagram

GLUMAC Goran Bogdan podržao je srpskog kolegu Marka Janketića kojeg već danima napadaju i vrijeđaju na društvenim mrežama zbog izjava o Srbiji.

Bogdan je objavio zajedničku sliku s Janketićem iz kreveta, a napisao je i poruku. "Ne dam na kuma", poručio je Bogdan i ostavio emotikon srednjeg prsta. 

Izjava o Srbiji

Podsjetimo, Marko Janketić u posljednjem je intervjuu kritizirao svoju zemlju i društvo te se zbog toga našao na udaru Srba na društvenim mrežama, a napale su ga čak i neke poznatije osobe iz srpskog javnog života.

"Volio bih da moje kćeri žive u društvu koje nije obespravljeno, gdje institucije imaju svoju ulogu. Živimo u društvu koje ne funkcionira. Nije prije 10 godina bilo bolje, da je bilo, ne bi sada bilo gore, eto tako bih to rekao", izjavio je u emisiji Nove.rs PopTok.

"Odavde bi trebalo otići. Pokupiš kofere, kupiš avionsku kartu u jednom pravcu i zapališ odavde. Ovdje nikada neće biti bolje. Malo sam ljut pa ovako pričam. Netko je objavio da su glumci uhljebljeni pa se ne bune protiv Buhe. Digla mi se kosa na glavi od Facebook aktivista", izjavio je Janketić.

"Izađite braćo na ulicu, kao ovi veliki Srbi kojima su puna usta Kosova. Skupite se, junaci, idite tamo pa se rokajte. Nemojte nas maltretirati. Meni ordinirate po mozgu. Sve junaci, ogromni junaci, križaju se, mole Boga. To je teror. Mi smo ovdje pod terorom. Ovo je pakao", govorio je Janketić.

Uvrede na društvenim mrežama

Twitter su preplavile reakcije na Janketićevu izjavu, i to prilično burne. 

"Ono što je Marko Janketić rekao nije kritika vlasti, nego pljuvanje svoje zemlje. Srbija nisu ratni zločinci i mafijaši koji su u njoj na vlasti i čerupaju je gdje god stignu... Zemlja i njene institucije nisu isto. Isto kao što ni građani ove zemlje nisu ni Aleksandar Vučić ni Milošević", napisao je jedan tviteraš.

Drugi je, pak, spomenuo činjenicu da je Janketić sin poznate srpske glumice Svjetlane Knežević i glumca Miše Janketića. "Često se dešava da oni privilegirani koji su ogrezli u nepotizmu najviše kukaju zbog države i društva. Nemojte se čuditi. Čak i kad je sama kritika opravdana i smislena po sebi, ona nije autentična jer nije došla iz iskustva obespravljenog i društveno poniženog čovjeka", piše jedan tviteraš.

"Koliko mi je gotivan bio Marko Janketić i onda ova izjava o Srbiji", piše jedna osoba na Twitteru, a nagomilalo se i pomalo uvredljivih komentara.

Janketića je napao i urednik Informera Dragan Vučićević. "Pa zašto ne odeš? Tko ti brani? Neće biti, Janketiću, da ti je tako loše u Srbiji... Deder, heroino, reci nam koliko si para uštedjela od uloga u TV serijama koje plaća Telekom Srbija", napisao je Vučićević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.