Brad Pitt na premijeru filma u Los Angelesu došao s 29 godina mlađom djevojkom Ines

Foto: Profimedia

U Los Angelesu je održana premijera filma Wolfs s Bradom Pittom i Georgeom Clooneyjem u glavnim ulogama.

Brad Pitt je na premijeru došao sa svojom 29 godina mlađom djevojkom Ines De Ramon. Ona je za ovu priliku odabrala svjetlosmeđu haljinu, uz koju je iskombinirala minimalistički nakit i nosila decentnu šminku.  

Ovo je bilo drugo zajedničko pojavljivanje Ines i Brada na javnom događaju otkako su postali par 2022. godine. Na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu par se prvi put zajedno pojavio na crvenom tepihu.

Nedavno potaknuli glasine o bebi

Prije nekoliko dana pojavile su se glasine da bi Bradova partnerica uskoro mogla postati majka. Naime, anonimni izvor je za portal In Touch otkrio da bi Brad i Ines uskoro mogli objaviti sretnu vijest.

''Brad i Ines postali su jako ozbiljni, ona se preselila k njemu i razgovarali su o bebi. Nekome je to možda šokantno, ali oni koji su im bliski ne bi se iznenadili da je već trudna. Brad je u većoj formi od većine muškaraca svojih godina i definitivno ne bi bio prva holivudska zvijezda koja ima dijete s puno mlađom ženom'', rekao je blizak izvor pa dodao da je par jako zaljubljen, a iako se ne planiraju vjenčati, izvor tvrdi da Brad često ističe da je Ines najjednostavnija žena s kojom je bio.

Tko je Ines De Ramon?

Ines dolazi iz New Jerseyja, a diplomirala je poslovnu administraciju na Sveučilištu u Ženevi 2013. godine. Prema njezinom LinkedIn profilu, od 2020. godine radila je kao voditeljica veleprodaje u Anita Ko Jewelry, čiji su poznati klijenti, između ostalih, Kourtney Kardashian i Hailey Bieber.

Također je radila u drugim ulogama u industriji nakita i mode, uključujući Christie's i de Grisogono. Ines je poliglotkinja jer govori engleski, španjolski, francuski i njemački. Uz to je i certificirana zdravstvena trenerica u integrativnoj prehrani.

Od 2019. do 2022. godine bila je u braku sa zvijezdom Vampirskih dnevnika Paulom Wesleyjem. Ines i Paul vjenčali su se na maloj ceremoniji 2019. godine, a tijekom kratkog braka nisu se često pojavljivali u javnosti. Njihov razvod finaliziran je ranije ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.