Brad Pitt u novom filmu psuje na hrvatskom

Foto: Press

Brad Pitt u novom filmu psuje na hrvatskom. Ok, može se reći i na bosanskom ili na srpskom jer je riječ o psovki omiljenoj u svim zemljama bivše Jugoslavije.

"Pičku materinu", govori Pitt Georgeu Clooneyju u novoj komediji Wolfs gdje glume s hrvatskim glumcem Zlatkom Burićem, koji je nedavno proglašen i najboljim europskim glumcem. Trenutak možete vidjeti nakon 2:15 u traileru, kada Clooney upita Pitta "tko je dovraga on".

Prije Pitta i Burić izgovara psovku koju će razumjeti svi stanovnici zemalja bivše Jugoslavije: "Oladite, jebem vam!" 

Film, koji je nastao u produkciji Applea, premijerno je prikazan na Filmskom festivalu u Veneciji. Zanimljivo je da je potvrđen nastavak filma i prije nego što je prvi dio uopće prikazan

Radnja

U originalu radnja prati Jacka (George Clooney), profesionalnog kriminalca čija je zadaća prikriti zločin visokog profila. No kada se na mjestu zločina pojavi Nick (Brad Pitt), koji je angažiran za isti posao, ovi vukovi samotnjaci moraju udružiti snage kako bi riješili problem. Burić u filmu glumi hrvatskog mafijaša Dimitrija (malo su pomiješali Balkan i Rusiju, ali nema veze).

Film je režirao Jon Watts. Clooney i Pitt imaju odličnu kemiju ispred kamera, a zadnji put su surađivali 2008. godine, kada su se pojavili u filmu Spaliti nakon čitanja (Burn After Reading). Zajedno su glumili i u tri nastavka franšize Oceanovih jedanaest (Ocean’s Eleven).

Pitt i Clooney su bili plaćeni po 35 milijuna američkih dolara za ovaj film, dok je redatelj Jon Watts, koji iza sebe ima niz blockbustera, dobio 15 milijuna dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.