Brat Kate Middleton otkrio kako ju je obitelj podržala tijekom liječenja od raka

Foto: Profimedia

James Middleton, mlađi brat Kate Middleton, s ostatkom obitelji pružio je sestri punu podršku i ljubav tijekom njenog liječenja od raka.

James (37) je autor memoara Meet Ella: The Dog Who Saved My Life, koji izlaze 26. rujna, a uoči njihove objave podijelio je uvid u obiteljske odnose s Kate Middleton. U intervjuu za Hello! James, koji živi u Berkshireu sa suprugom Alizee, sinom Inigom i šest pasa, otkrio je da su Middletonovi izrazito povezana obitelj. Prisjetio se kako su podržavali Kate tijekom liječenja te rekao: "Mi smo vrlo bliska obitelj koja kroz sve prolazi zajedno."

James je također spomenuo da su mu psi pomogli nositi se s vlastitim izazovima i dodao da vjeruje da Katein pas Orla igra sličnu ulogu u njihovoj obitelji. Pas Orla, Jamesov poklon, postao je važan član obitelji princeze i princa Williama.

Vratila se službenim dužnostima

Princeza je snimljena samo nekoliko dana nakon što se vratila svojim službenim dužnostima. Devet mjeseci je zbog zdravstvenog stanja bila "na pauzi". U dvorcu Windsor je organizirala sastanak na kojem je razgovarala o svom projektu Rani razvoj u djetinjstvu, a prisustvovali su članovi njenog tima i predstavnici fondacije posvećene djeci.

Podsjetimo, Kate je u ožujku objavila da joj je nakon operacije abdomena dijagnosticiran rak te da će morati proći preventivnu kemoterapiju. Nedavno je podijelila vijest da je završila kemoterapiju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.