Breskvica otkazala nastup u Banjoj Luci: "Svim srcem smo uz obitelji stradalih"

Foto: Instagram

Srpska pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, otkazala je nastup u Banjoj Luci u znak solidarnosti s nastradalima u poplavama u BiH. "Dragi moji, zbog tragedije koja se dogodila na teritoriju Bosne i Hercegovine, večerašnji nastup će biti otkazan. Svim srcem smo uz porodice stradalih", napisala je na društvenim mrežama.

Ona je trebala nastupiti ispred zgrade Gradske uprave Banje Luke. Solidarnost s unesrećenima izrazile su i mnoge druge poznate osobe, među kojima su Milan Pavlović, Zdravko Čolić, Saša Matić i drugi.

Otkazan koncert Baby Lasagne

Podsjetimo, Baby Lasagna večeras je trebao nastupati u sarajevskom Domu mladih, ali je koncert iz solidarnosti otkazan. Pjevač se oglasio na Instagramu.

"Dragi moji sarajevski prijatelji, s ogromnom tugom i teškim srcem moram vas obavijestiti da smo odlučili otkazati večerašnji koncert zbog razorne poplave koja je zadesila BiH. U ovakvim trenucima, glazba se mora ustuknuti pred stvarnošću i suosjećanjem prema svima vama koji ste pogođeni ovom strašnom tragedijom.

Moje misli i molitve su s obiteljima koje su izgubile voljene i sa svima vama koji ste ostali bez svojih domova. Kada dođe pravi trenutak, vratit ćemo se s glazbom koja će nam, nadamo se, donijeti barem malo radosti. Do tada naše misli su sa svima vama", napisao je pjevač.

Poginulo je 18 osoba

Podsjetimo, samo na području Jablanice u poplavama i odronima koji su tijekom protekle noći pogodili BiH poginulo je 16 osoba, dok su se u Fojnici utopile dvije osobe pa se ukupan broj smrtno stradalih popeo na 18, a strahuje se da bi taj broj mogao biti i znatno veći.

Srušen je veliki broj kuća, urušene su prometnice, mostovi, čak i željeznička pruga. Traži se smještaj za veliki broj ljudi koji su ostali bez domova.

Sve o poplavama u BiH možete pratiti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.