Bruce Willis ponovo će glumiti? Tarantino ga želi u svom posljednjem filmu

Slavni redatelj Quentin Tarantino želi odati Bruceu Willisu počast u svom novom filmu, piše The Daily Express. Navodno mu nudi kratku ulogu u svom 10. i posljednjem filmu The Movie Critic, koji kreće sa snimanjem u rujnu. 

Njih dvojica postali su prijatelji nakon suradnje na filmu Pulp Fiction iz 1994. godine, što je bitno pomoglo Bruceu s karijerom. Prema izvoru, Tarantino nije još kontaktirao obitelj i poštovat će njihove želje ako je glumac previše bolestan.

U tom slučaju, plan mu je koristiti isječke iz Bruceovih starih filmova. Radnja će se odvijati u Kaliforniji 1977. godine. Glavni lik je stvarni filmski kritičar koji je pisao za pornografski časopis, a redatelj ga je čitao tijekom odrastanja. 

Willis boluje od demencije

Inače, Bruce Willis prošle godine se umirovio i rijetko se pojavljuje u javnosti. Ranije ove godine dijagnosticirana mu je frontotemporalna demencija - najčešći oblik demencije s ranim početkom.

Prije toga mu je dijagnosticirana afazija, oblik bolesti koji uzrokuje kognitivne poteškoće, odnosno utječe na govorne sposobnosti zbog čega se morao povući iz svoje profesije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.