Carla Bruni (56) prošetala na reviji Victoria's Secreta: "Moj muž bi dobio srčani"

Foto: Profimedia

Nakon šest godina pauze jučer se u New Yorku održao Victoria's Secret Fashion Show. Posebnu pažnju privukla je bivša prva dama Francuske, 56-godišnja manekenka Carla Bruni. Prošetala je modnom pistom u crnom korzetu i mrežastim čarapama u istoj boji. To je bilo njezino prvo i "vjerojatno posljednje" pojavljivanje u donjem rublju, kako se našalila u intervjuu za Page Six.

"U mojim godinama?! Jako je uzbudljivo, ali i jako neodoljivo, stvarno. Jer, znate, nitko se nikada ne navikne biti na modnoj pisti bez obzira na to koliko se dugo time bavite", rekla Carla.

Radila je s vrhunskim modnim kućama

Bruni se modelingom počela baviti 1987. godine, kada je imala samo 19 godina, a tijekom godina radila je s vrhunskim modnim kućama poput Chanela, Versacea, Diora, Givenchyja i Saint Laurenta. Ipak, kaže, bilo je nečeg posebnog u pozivu iz Victoria's Secreta.

"Zabavno je postati anđeo. Dobit ću krila", rekla je uoči revije. "Jedino mi je žao što mi muž nije ovdje. Dobio bi srčani udar", mislila je na bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja.

Iako su manekenke Victoria’s Secreta nekoć bile poznate po svojim intenzivnim režimima prehrane i tjelovježbe prije revija, Bruni je rekla da nije puno mijenjala svoje navike tijekom pripreme za modnu pistu. "S 56 godina... moraš imati mnogo trezveniji život. Ne pijem puno - možda jednom mjesečno. Najvažniji su dobar san i puno tjelovježbe", dodala je.

Iako je sve manje na modnim pistama, priznaje da je njezin omiljeni ritual prije svake revije provođenje vremena s kolegicama manekenkama iza pozornice. "Biti s timom je prekrasno, čavrljamo, smijemo se. To je ona lijepa strana mode - to je grupni posao", zaključila je na kraju. 

>>Nakon šest godina održana je revija Victoria's Secreta, pogledajte najbolje fotke

Tyra Banks se vratila nakon 20 godina

Carla Bruni nije jedina koja je nakon dugo vremena prošetala modnom pistom. Vratila se i Tyra Banks, prvi put nakon 20 godina. Nima su se pridružile i Gigi Hadid, Paloma Elsesser, Imaan Hammam, Candice Swanepoel, Grace Elizabeth, Taylor Hill, Mayowa Nicholas, Devyn Garcia, Barbara Palvin, Behati Prinsloo, Ashley Graham, Jasmine Tookes, Adriana Lima i mnoge druge manekenke.

Ove godine uvedena je i jedna novost - pistom su prošetali plus-size modeli, između ostalih i Ashley Graham. Victoria's Secret se u prošlosti više puta našao na meti kritika zbog predstavljanja mršavih modela. Tome se sada žele suprotstaviti. U glazbenom dijelu večeri nastupila je Cher. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.