Chad Michael Murray zvijezda je novog božićnog filma, objavljene su fotke

Foto: Netflix

The Merry Gentlemen novi je božićni film koji 20. studenog stiže na Netflix.

Zvijezda ovog filma je Chad Michael Murray, najpoznatiji po ulozi Lucasa u One Tree Hillu. Film je režirao Peter Sullivan, a za scenarij je zaslužna Marla Sokoloff. 

"Moramo malo promijeniti stvari i pomaknuti granice", rekao je Murray o filmu. Trailer još nije objavljen, ali Netflix je podijelio fotografije.

O čemu se radi u filmu?

Radnja prati plesačicu Ashley (Britt Robertson) koja putuje kući za praznike te otkriva da je gradić iz kojeg potječe u financijskim problemima. Kako bi pomogla, Ashley organizira predstavu u kojoj sudjeluju isključivo muškarci, i to u golišavim izdanjima.

Robertson je priča odmah privukla. "Kad sam pročitala scenarij, rekla sam: 'Ovo je božićni film po mom ukusu'", rekla je glumica. 

Jedan od muškaraca koji sudjeluju u predstavi je Luke, kojeg glumi Murray. "Ljubazan, samouvjeren i pomalo sarkastičan", opis je njegovog lika. Murray je ozbiljno shvatio pripremu za svoju ulogu. "Takvo što nikad nisam snimio. Rekao sam sebi da me to plaši, ali da to moram učiniti", rekao je. 

Scenaristica Sokoloff također glumi u filmu. "Kostimi su vrhunac. Toliko je zabavnih tema i trenutaka. Jedva čekam da svi vide film", rekla je. 

U filmu uloge imaju i Beth Broderick, Michael Gross, Maxwell Caulfield, Colt Prattes, Marc Anthony Samuel te Hector David Jr.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.