Slavna pjevačica optužena da je otela vlastitog sina da se ne bi pomirio sa suprugom

Foto: EPA

Slavna pjevačica Cher optužena je da je angažirala četvoricu muškaraca da otmu njezinog odraslog sina kako bi ga spriječili da se pomiri sa svojom tada otuđenom suprugom, otkrili su nedavno objavljeni dokumenti o razvodu.

Elijah Blue Allman, sin Cher i rock legende Gregga Allmana, podnio je zahtjev za razvod od svoje supruge Marie Angele King 2021. Međutim, u studenom 2022. par se navodno ponovno povezao na 12 dana kada su četiri muškarca navodno ušla u njihovu njujoršku hotelsku sobu i oteli Allmana 30. studenoga, na godišnjicu njihovog braka.

"Trenutno nisam svjesna je li moj suprug dobro niti gdje se nalazi. Jako sam zabrinuta za njega", napisala je King u izjavi potpisanoj 4. prosinca 2022. Iako su podneseni još u prosincu 2022., sudski dokumenti su tek otkriveni ovaj tjedan.

"Jedan od četvorice muškaraca koji su ga odveli rekao mi je da ih je unajmila majka podnositeljice peticije. Od kolovoza 2022. rečeno mi je da se ne smijem vidjeti niti razgovarati s Allmanom koji je trenutno zatvoren u ustanovi za liječenje koja mi nije otkrivena. Također mi je rečeno da Allman nema pristup svom telefonu", dodala je King.

Borio se s ovisnošću o drogama

U Allmanovoj odsutnosti, King je zamoljena da napusti dom para, koji je bio u vlasništvu Cher, izvještava Entertainment Tonight. "Učinila sam to vjerujući da će moje isplate uzdržavanja biti na vrijeme i da ću si moći priuštiti stan. Nije mi bilo dopušteno vratiti sve svoje stvari iz našeg primarnog doma i boravišta, niti mi je dana prilika da popišem našu imovinu", dodala je King u sudskim dokumentima.

Allman je dugo otvoreno pričao o svojoj borbi s ovisnošću o drogama, otkrivajući da je drogu počeo uzimati kao predtinejdžer. Nakon navodne "otmice", Allman je proveo vrijeme u losanđeleškom Chateau Marmontu pod budnim okom kućepazitelja kojeg je unajmila Cher. Međutim, ranije ovog mjeseca osoblje hotela pronašlo ga je kako leži u nesvijesti na pločniku koji vodi do ulaza u hotel, izvijestio je Daily Mail. Dva dana kasnije, policija je navodno ispratila Allmana iz hotela u rehabilitacijski centar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.