Christian Bale stigao u Hrvatsku, evo gdje uživa

Foto: Profimedia

CHRISTIAN BALE odmara se u Hrvatskoj. Slavni holivudski glumac uživa na Mljetu, a na stranici na Instagramu koja se bavi iznajmljivanjem bicikala objavili su fotku na kojoj glumac nasmijano pozira. 

"Pogodite tko je s nama biciklirao danas? Nema pogrešnog odgovora!" napisali su uz fotku, a među ponuđenim odgovorima su Christian Bale, Batman i Bruce Wayne. 

Inače, prošle godine na stranici su se pohvalili kako su nogometaši Luka Modrić i Mateo Kovačić također biciklirali otokom, a objavili su i fotku na kojoj oboje poziraju pored bicikala. 

Proslavio se s 13 godina 

Christian Bale proslavio se s 13 godina kada se pojavio u Spielbergovom Carstvu sunca. Od tad je glumio u raznim hitovima, od Američkog psiha preko Čovjeka iz sjene pa sve do uloge Batmana te je osvojio Oscara i dva Zlatna globusa. 

U braku s lijepom Srpkinjom 

Inače, 50-godišnji glumac u braku je sa Srpkinjom Sandrom Blažić već 24 godine, a zbog nje je prešao i na pravoslavnu vjeru. Upoznali su se krajem 90-ih godina, a vjenčali su se 2000. godine u Las Vegasu. Glumac se zbog ljubavi prema Sandri čak odrekao majke i sestre, koje su se protivile njihovoj vezi. 

Par zajedno ima kći Emmeline (19) i sina Josepha (10), koji su na njegovo inzistiranje naučili govoriti i srpski jezik. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.