Članica Frajli o napadu koji je doživjela prije 20 godina: Htio me silovati, davio me

Screenshot: Prva TV

Jelena Buča, članica srpske grupe Frajle, otkrila je da je prije 20 godina u Novom Sadu doživjela seksualni napad. U razgovoru za Prvu TV ispričala je da je tek godinama nakon incidenta skupila snagu da se suoči s ovom traumom.

"Bilo mi je potrebno 20 godina da progovorim o ovoj temi. Ovaj nemili događaj dogodio se baš na moj rođendan. Vraćala sam se od prijateljice u najsvjetlijoj ulici u Novom Sadu. U dva ujutro zgrabio me jedan prolaznik i gurnuo u grmlje. To su bile sekunde. Pokušao me napasti, a pošto sam se ja branila, pokušao me i zadaviti. Dakle, to je bio pokušaj silovanja i ubojstva. Vrisnula sam svom snagom i uspjela se otrgnuti, a on mi je poručio da će me pronaći i ubiti. Nisam znala poznaje li me i godinama sam živjela u strahu", ispričala je Jelena.

"Majci sam ovo ispričala prije mjesec dana"

Kaže da je tek nedavno sve ispričala svojoj majci.

"Svojoj majci sam to ispričala tek prije mjesec dana. Onda možete misliti koliko su to teške teme, ali mislim da kao javna osoba moram o tome govoriti", dodala je. Pjevačica se neko vrijeme, kaže, povukla iz glazbe, ali se ubrzo vratila. "To je bio moj put da nastavim dalje i da se spasim", zaključila je Jelena.

Podsjećamo, Jelena je članica grupe Frajle koja postoji od 2009. godine. Osim Jelene u grupi su Nataša Mihajlović i Nevena Buča.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.