Courteney Cox (60) se snimila kako izlazi iz zamrzivača: "Osjećam se odlično"

Screenshot: Instagram

Courteney Cox, glumica poznata po ulozi Monice u seriji Prijatelji, prošli mjesec proslavila je 60. rođendan. Na Instagramu je objavila svoju rutinu kojom, kaže, održava odličnu figuru, no čak je i sama priznala da nekad pretjeruje.

"Upravo sam proslavila rođendan... Ne sviđa mi se koji je broj bio u pitanju, ali nemam izbora", započela je ovim riječima video snimljen u teretani. Cox je poručila da morate dati sve od sebe, a rutina vježbanja koju je predstavila svojim pratiteljima je uključivala vježbe ruku, čučnjeve, zgibove, vježbe prsa, trbušnjaka i kardio trening.

Na snimci se vidi kako izlazi iz zamrzivača

Courteney je nosila crni sportski grudnjak i tajice u istoj boji koje su isticale njenu vitku figuru. Iako je set njenih vježbi poprilično uobičajen, pred kraj videa stvari su se promijenile. Glumica je svoj crni komplet odjeće za vježbanje zamijenila malenim bikinijem i snimila se kako izlazi iz zamrzivača.

Ranije se snimila kako ulazi u ledenu kupku

"Što, je li ovo krioterapija?" našalila se poznata glumica. Inače, krioterapija ili terapija hladnoćom uključuje upotrebu niskih temperatura u medicinskom liječenju i hvaljena je zbog svojih dobrobiti u smanjenju upale i poticanju oporavka. Iako javnosti nije poznata informacija radili li Cox ovo svakoga dana, već je ranije objavila video u kojem pokušava ući u ledenu kupku.

"Osjećam se odlično"

Cox je ranije za Glamour rekla da je mislila da će mrziti taj wellness trend, ali ga je naučila voljeti tijekom godina. "Osjećam se odlično satima nakon ulaska u zamrzivač", objasnila je te dodala: "Koliko god se plašite ulaska, znajte da ćete se kasnije osjećati vrlo dobro." Istaknula je da voli dopaminski udar koji doživi prilikom ulaska u zamrzivač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.