Cure detalji sa snimanja trenutno najkontroverznijeg filma: "Blake je stvarala stres"

Foto: Profimedia

Ovih dana cijeli svijet priča o Blake Lively i filmu It Ends with Us, koji je trenutno najpopularniji u SAD-u.

U filmu osim Blake Lively glumi i Justin Baldoni, a pažnja se s filma preselila na navodne tenzije i nesuglasice između glavnih glumaca. Spekulacije o lošem odnosu između njih počele su se širiti nakon što su mnogi primijetili da nisu zajedno promovirali film. Izvor blizak glumcima sada je za Daily Mail ispričao detalje drame. Tvrdi da su se svi pomalo bojali Blake, dok je Baldoni ismijavan kao "probuđeni, woke, performativni feminist".

"Lively je bila jako nepristojna"

"Lively nije bila zločesta, samo je bila jako nepristojna. Nije bilo svađa ili tučnjave, ali ona je bila toliko samouvjerena da je to izazivalo velik stres i napetost na setu. Do tenzija je dolazilo uvijek kad bi Blake bila u blizini, a nije se čak ni sramila što je kolege moraju čekati. Vidjelo se da je se svi boje", ispričao je izvor i dodao da je Justin bio pod velikim stresom.

"Toliko je bio nervozan da, kad biste mu postavili pitanja, rekao bi - pa samo pitaj Blake", tvrdi izvor.

"Justin je jako sličan Blake, uvijek mora biti najpametniji"

Dodao je da je bilo vrlo neobazrivo što je Blake dovela svoju djecu na snimanje nakon devetomjesečnog štrajka. 

"Radnici na setu su bili očajni, a ona je dovela djecu na snimanje da bi mogla postaviti štand za prikupljanje novca za bolesnu djecu i konje dok je ekipa filma još bila usred vlastitih borbi za preživljavanje", rekao je izvor pa dodao: "Nema ništa loše u tome da vaša djeca budu dio vašeg radnog mjesta ili da budu zainteresirana za aktivizam, ali teško je ne osjećati se uvrijeđeno."

Međutim, izvor tvrdi da se na setu bilo teško nositi i s Baldonijem. "Justin je jako sličan Blake, uvijek mora biti najpametniji. Idiot. Baldoni i Lively su posebne osobe s ogromnim privilegijama i šokantno malom količinom samosvijesti", zaključio je izvor.

>>Zašto svi mrze Blake Lively?

Blake na meti kritika

36-godišnja glumica je na meti kritika zbog još jedne stvari. Mnogi tvrde da je promotivnu turneju filma iskoristila za promociju svojih proizvoda za njegu kose nazvanih Blake Brown. Na društvenim mrežama mnogi ističu da je marketinška kampanja filma s njezine strane bila pogrešna jer ga prikazuje kao zabavan i romantičan film, dok zanemaruje važnu temu obiteljskog nasilja o kojoj zapravo govori.

Na društvenim mrežama mnogi korisnici izrazili su ljutnju i razočaranje nazvavši marketinšku kampanju nemoralnom i neetičkom te ustvrdivši da je potpuno promašila bit filma i ono što on predstavlja. S druge strane, mnogi su primijetili da je Baldoni tijekom promocije filma zauzeo ozbiljniji pristup te naglasio problematiku obiteljskog nasilja i važnost podrške žrtvama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.