Dakota Johnson demantirala glasine o prekidu s Chrisom Martinom: "Sretni smo"

Foto: Profimedia

Nakon što su se danas svi svjetski mediji raspisali o raskidu zaruka Dakote Johnson i glazbenika Chrisa Martina, glumica se javila preko svog glasnogovornika. Navodili su da je izvor blizak paru rekao da su prihvatili da je veza gotova te da je najbolje odvojeno nastaviti dalje.

"Oni su sretni zajedno"

No čini se da izvori ipak nisu govorili istinu jer je Dakotin glasnogovornik za Page Six poručio: "Priče nisu istina. Sretni su zajedno." Ovu priču prvi je objavio Daily Mail, koji je od "dobro upućenog izvora" dobio potvrdu da par, koji je zajedno više od sedam godina, više nije u vezi. 

U prilog cijeloj priči išlo je i to što 34-godišnja Dakota Johnson nije bila prisutna na europskom dijelu Coldplayeve turneje Music of the Spheres, koja je u potpunosti rasprodana i trebala bi završiti 2. rujna u Dublinu. Ovoj priči je pridonijela i činjenica da poznata glumica cijelo ljeto nije snimljena sa zaručničkim prstenom. 

Zaručili su se u ožujku ove godine

Podsjećamo, strani mediji pisali su u ožujku ove godine da je pjevač Chris Martin zaprosio Dakotu. "Od prvog su dana bili opčinjeni jedno drugim pa je poduzimanje sljedećeg koraka bilo neizbježno. Ne žure se s planiranjem vjenčanja, već samo uživaju u zarukama", rekao je tada izvor blizak parku za Mirror. Šuškalo se i 2020. godine da su zaručeni jer je Dakota fotografirana s velikim prstenom na lijevoj ruci.

Par navodno ima blagoslov Martinove bivše supruge Gwyneth Paltrow, koja je prošlog listopada rekla da je dobra prijateljica s Dakotom i opisala ju je kao divnu osobu.

Dakota je rekla da jako voli djecu svog partnera Chrisa Martina, a navela je i da razmišlja o tome da ima svoju djecu. U intervjuu za Bustle 34-godišnja glumica ispričala je kako sudjeluje u odgoju Chrisove kćeri Apple (19) i sina Mosesa (17), koje pjevač Coldplaya ima s Paltrow. Dakota je također rekla da razmišlja o majčinstvu ako joj je to suđeno.

"Volim tu djecu kao da mi život ovisi o tome. Svim srcem", rekla je Dakota.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.