Dala otkaz i preselila se zbog ljubavi pa je dečko ostavio. Priča postala viralna

Screenshot: TikTok

Nesretan i skup potez jedne žene da se preseli u Teksas, kako bi bila sa svojim dečkom, postao je viralan nakon što ju je njezin partner iznenada ostavio i to rukom napisanom porukom.

Dala je otkaz i potrošila svu ušteđevinu

Tiktokerica Jillian Lavin preselila se sa svojim dečkom prije otprilike četiri mjeseca jer je on želio biti bliže svom ocu. Lavin je dala otkaz, potrošila ušteđevinu i odustala od svega na čemu je radila u Kaliforniji jer je smatrala da će se isplatiti zbog čovjeka za kojeg je mislila da je "ljubav njezina života".

@spritelynotthesoda Anyway how have you been?? #breakup #heartbroken #storytime #healing ♬ original sound - spritely

U TikTok videu, koji je skupio više od 2.3 milijuna pregleda, Lavin je otkrila kroz pjesmu koju je napisala da ju je dečko ostavio nakon što se preselila u Teksas zbog njega. Počela je svoju pjesmu objašnjavajući da je njezin dečko slučajno spomenuo da se želi vratiti u Teksas kako bi bio bliže svojoj obitelji dok su zajedno živjeli u Los Angelesu. Budući da je Lavin bila posvećena svom dečku, odlučila se preseliti s njim, ostavivši svoju glazbenu karijeru.

Rekao joj je da nemaju ništa zajedničko

Lavin je unajmila selidbenu tvrtku i vozila se do Teksasa kako bi se sastala s partnerom. Provela je mjesec dana čekajući da njezine stvari stignu u novu kuću i još mjesec dana dok nije sve preselila unutra. Čak je izgubila vrijeme sastavljajući namještaj, samo da bi je njezin dečko iznenadio nakon što se vratio s obiteljskog odmora. Nakon dolaska Lavinin partner sjeo je na njihov novi kauč i predao joj poruku.

Prema njezinim riječima, u poruci je njezin dečko tvrdio da "nemaju ništa zajedničko i da su nespojivi". "Kako? Kako to nisam primijetila cijelo ovo vrijeme?" upitala je Lavin. "Tri i pol godine sreće. Bili smo nespojivi cijelo ovo vrijeme i nemamo ništa zajedničko tri i pol godine?" dodala je. "Wow, kakvo iznenađenje. Hvala što si me obavijestio", Lavin je sarkastično otpjevala dok su se na ekranu izmjenjivali isječci nje kako plače.

Vratila se mami na Floridu

Bila je prisiljena sve spakirati u svoj automobil i odvesti se na Floridu kako bi živjela s majkom, s obzirom na to da je potrošila sav novac na selidbu u Teksas zbog tadašnjeg dečka.

Od kada je njezin video postao viralan, tisuće pratitelja u komentarima su osudile njezinog bivšeg dečka zbog iznenadnog prekida. "Moj bivši je također bio iznerviran zbog selidbe iako smo već prije toga živjeli zajedno", "Moj bivši dečko mi je jednu večer samo rekao da imamo različite vrijednosti. Ta temeljna vrijednost je bila – ne volim Marvel filmove", neki su od komentara.

Drugi su poticali Lavin da više nikada ne donosi ozbiljne životne odluke zbog dečka. "Dečki nisu muževi. Nemoj graditi svoj život oko nekoga tko se zapravo nije obvezao na tebe", "Lekcija je jasna. Nikada nemoj žrtvovati svoje talente zbog nekoga s mlakim osjećajima", piše u komentarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.