Dan nakon tragedije na Astroworldu Drake potrošio milijun dolara u striptiz-klubu?

Foto: Instagram

SAMO dan nakon nastupa na festivalu Astroworld, na kojem je tragično poginulo devet osoba, reper Drake je tugu zbog nesretnog događaja utopio obasipajući striptizete novcem, prenosi New York Post.

Kanadski reper navodno je ostavio oko milijun dolara na podu striptiz-kluba Area 29 u Houstonu.

To se da zaključiti iz objave od 9. studenog reperova prijatelja DJ Akademiksa na Instagramu. U objavi ushićene žene grabe novac, a kad ih muškarac potakne da zahvale, sve uglas kažu: "Hvala, Drake!"

Nakon tragedije na festivalu Drakeu je trebalo tri dana za prvu objavu o tome

"Proveo sam posljednjih nekoliko dana razmišljajući o ovoj tragediji. Mrzim na ovoj platformi izražavati emocije poput tuge, ali ovdje sam se našao. Srce mi je slomljeno zbog onih koji su izgubili živote i svih onih koji pate. Molit ću za sve njih i pomoći ću koliko god mogu. Neka je Bog sa svima vama", napisao je tada u objavi na Instagramu.

Obožavatelji su osudili zvijezdu zbog odlaska u striptiz-klub na zabavu s prijateljima manje od 48 sati nakon tragedije.

"Drake se pretvara da tuguje na Instagramu unatoč tome što je bio u striptiz-klubu dan nakon koncerta", napisao je jedan korisnik na Twitteru.

"Dakle, Drake može ostaviti milijun dolara u striptiz-klubu, ali ne može pomoći obiteljima koje su pogođene s*anjem koje se dogodilo na Astroworldu!?!" napisao je drugi. 

"Striptiz-klub nakon što su ljudi umrli, a nekima je mozak mrtav ili traumatiziran... Drake je sje*an", dodao je treći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.