Demi Moore o starenju: Hollywood je surov prema ženama

Foto: EPA

Glumica Demi Moore (61) pojavila se na naslovnici rujanskog izdanja časopisa Interview, a mnogi su istaknuli da glumica na fotkama izgleda odlično. Ona trenutačno radi na promociji njezinog filma The Substance, koji govori o zvijezdi koja ubrizgava drogu s crnog tržišta kako bi izgledala mlađe, što je pretvara u mladu i energičnu ljepoticu, koju tumači Margaret Qualley.

 

"Puno se pričalo o mom izgledu"

U intervjuu je Demi komentirala veliku pažnju koju je njezino tijelo u bikiniju privuklo kada je imala 40 godina i glumila u filmu Charliejevi anđeli. "Radila sam na filmu Charliejevi anđeli i puno se pričalo o poznatoj sceni u bikiniju. Sve je bilo jako naglašeno i puno se razgovaralo o mom izgledu. Nisam imala osjećaj da ne pripadam. Bilo je to više kao - nemam 20 ili 30 godina, ali još nisam bila ono što su oni smatrali 'majkom'", objasnila je.

"Hollywood je surov prema ženama u toj dobi jer više nema scenarija ili uloga koje im odgovaraju. Ili ste majka, ili ste dovoljno stari da vas ne smatraju seksi", rekla je Demi. U svojem novom filmu glumi holivudsku zvijezdu Elisabeth Sparkle. Kada uzme eksperimentalni lijek kako bi stvorila mlađu verziju sebe te postaje potpuno druga osoba.

Moore je otkrila da ju je scenarij filma duboko dirnuo, jer je na jedinstven način otvorio pitanje starenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.