DiCaprio nakon prekida s Camilom viđen u javnosti s 22-godišnjom bogatašicom

Foto: EPA/Instagram

NAKON što se saznalo da je 47-godišnji Leonardo DiCaprio prekinuo četverogodišnju vezu s glumicom i modelom Camilom Morrone (25), sada su krenula šuškanja kako već ima novu djevojku.

Snimljen je u društvu 22-godišnje Marije Beregove na jednoj zabavi u St. Tropezu. Fotografije je objavio Daily Mail, koji navodi da je riječ o Ukrajinki koja se nedavno razvela od Ahmeda Masouda Abdelhafida, koji vodi veliko modno carstvo u Monaku te je unuk ministra unutarnjih poslova i pristaše Gadafija. 

Camila je objavila nekoliko fotografija iz St. Tropeza te je pokazala i luksuznu sobu u vili gdje noćenje košta 1220 dolara. 

Maria je porijeklom Ukrajinka, odrasla je u Švicarskoj, a trenutačno živi u Londonu gdje se priprema preuzeti vodstvo nad obiteljskom farmaceutskom kompanijom. 

Izlazi samo s mlađima od 25?

Podsjećamo, izvori za magazin People potvrdili su da su Leonardo i Camila prekinuli, ali se ne zna razlog prekida. Prekinuli su samo dva mjeseca nakon što je ona napunila 25. rođendan, a strani mediji već dugo pišu da glumac ima tendenciju izlaziti s djevojkama koje su mlađe od 25 godina. 

"Prokletstvo DiCaprijevih djevojaka" primijetio je prije nekoliko godina i jedan korisnik Reddita te je objavio graf koji pokazuje kako oskarovac nikad nije bio u vezi s djevojkom starijom od 25 godina, a to se sada dogodilo i Camili s kojom je bio četiri godine u vezi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.